Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağı kırık birini görmek

Rüyada ayağı kırık birini görmek

Rüyada ayağı kırık birini görmek yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, bedeninin şifaya kavuşacağına, kazançlı işler yapacağına, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, kötü halinden eser kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayağı kırık birini gördüyseniz:

  • Her ne kadar sizden ne beklendiğinin farkında olsanız bile, emin olmak için, bazı sorular sormanızda fayda var.

Rüyada ayağı kırık sandalye görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının ayağı kırık görmek hayal gibi bir hayat yaşayacağına, şansının her zaman kendinden yana gideceğine, gıybet edeceğine delalet eder.

Rüyada ayağı kırık inek görmek epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada ayaklarını kırık görmek kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada birinin ayağını kırık görmek sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına işaret eder.

Rüyada ayağı kırık at görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, gönül gözünün açılacağına alamet eder.

Rüyada ayağı kırık insan görmek her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırık ayakla yürümek kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, yeni bir eve taşınacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments