Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kana bulanmak

Rüyada kana bulanmak

Rüyada kana bulanmak ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, onlar için çabalayacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada kana bulanmak gördüyseniz:

  • Anlaşmaların üzerinden geçmeniz gerekebilir.

Rüyada kana bulanmak sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine rivayet eder.

Rüyada ayakları çamura bulanmak bazı konularda önayak olunacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada suyun bulandığını görmek kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada una bulandığını görmek çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına yorulur.

Rüyada midenin bulandığını görmek atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, çok iyi işler yapılacağına yorulur.

Rüyada zifte bulanmak endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına alamet eder.

Rüyada kuma bulanmak büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, hayata karşı bakışının değişeceğine, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirece bulanmak fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, dualarının karşılığını alacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments