Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabının çamura bulandığını görmek

Rüyada ayakkabının çamura bulandığını görmek

Rüyada ayakkabının çamura bulandığını görmek kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, eve kapanacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine tabir olunur.

Rüyada ayakkabının çamura bulandığını gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızdan kaçmamalısınız.

Rüyada ayakkabının çamura bulandığını görmek mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine yorulur.

Rüyada ayakları çamura bulanmak hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine inanılır.

Rüyada birinin çamura bulandığını görmek hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, günahların af olacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çamura bulandığını görmek büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çamurlara bulanmak buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada toza bulanmak yenisinin başlayacağına, onu yalnız bırakmayacağına, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına rivayet eder.

Rüyada çikolataya bulanmak herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada boka bulandığını görmek yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments