Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mide bulandığını görmek

Rüyada mide bulandığını görmek

Rüyada mide bulandığını görmek kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, neşe ve sağlıkla geçeceğine, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada mide bulandığını gördüyseniz:

  • Kaynaklarınızın veya kontaklarınızın üzerinden geçip ilerlemelisiniz.

Rüyada yemekten midesi bulanmak çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine alamet eder.

Rüyada midesi bulandığını görmek sevdiği kişilere kavuşacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada birinin midesinin bulandığını görmek parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının midesinin bulandığını görmek ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada mide bulandığını görmek nasibin de kısmetlerin de artacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, yeni bir hayata başlayacağına delalettir.

Rüyada midenin bulandığını görmek rahatının da yerine geleceğine, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada birinin çamura bulandığını görmek zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine delalet eder.

Rüyada ayakkabının çamura bulandığını görmek göğüs germek zorunda kalınacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments