Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kireçli ev görmek

Rüyada beyaz kireçli ev görmek

Rüyada beyaz kireçli ev görmek bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, darlığa düşeceğine, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, rahatının ve ağız tadının kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kireçli ev gördüyseniz:

  • Bazı plan veya projelerde yapacağınız ufak tefek düzenlemeler mükemmel sonuçlar doğurabilir.

Rüyada beyaz kireçli ev görmek durumunuzun iyileşeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz kireç görmek işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz kireç yapmak güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına yorulur.

Rüyada beyaz kireçle badana yapmak çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine işaret eder.

Rüyada eve kireç görmek kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kireçli ev görmek sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına tabir olunur.

Rüyada evi kireç yapmak işlerini boşvereceğine, maddi olarak zarar edeceğine, insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kireç boyalı ev görmek sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments