Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kireç görmek

Rüyada beyaz kireç görmek

Rüyada beyaz kireç görmek yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, güvenini sarsacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz kireç gördüyseniz:

  • Belli konulardaki pozisyonunuzu etkileyebilecek değişimler sırasıyla yerini almaya başlayabilir.

Rüyada beyaz kireç yapmak çok bereketli zamanlar geçireceğine, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz kireçle badana yapmak sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, dara düşeceğine, de elinin bollaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz kireç görmek dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kireçli ev görmek rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, insanların hayır dualarını alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kirece batmak her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına delalettir.

Rüyada kireç badana yapmak bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, çok üzüntü yaşayacağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına yorulur.

Rüyada eve kireç görmek işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına alamet eder.

Rüyada evi kireçle badana yapmak zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, çok büyük bir rahata ereceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments