Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evi kireç yapmak

Rüyada evi kireç yapmak

Rüyada evi kireç yapmak tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, sağlıklı ve zinde olacağına, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada evi kireç yapmak gördüyseniz:

  • Uzun zamandır arkadaşınız olan kişiler herşeye karışmaya başlamış olabilirler.

Rüyada evi kireç yapmak sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, şansının geri döneceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine yorulur.

Rüyada evi kireçle badana yapmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, nasibin bollaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kireç badana yapmak çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kirec yapmak aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına, onları okula göndereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kireç yapmak yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada kirecle badana yapmak yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada duvara kireç yapmak gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kireçle badana yapmak iş hayatında makam sahibi olunacağına, hataların düzeltileceğine, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments