Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirec yapmak

Rüyada kirec yapmak

Rüyada kirec yapmak zor durumlara düşeceğine, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, yarınlarına inanacağına, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine işaret eder.

Rüyada kirec yapmak gördüyseniz:

  • Bazı işlerinizde aksaklıklar veya eksiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada kirecle badana yapmak kötü durumların ortadan kalkacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kireç yapmak nahoş sözler işiteceğine, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kireçle badana yapmak bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına işarettir.

Rüyada evi kireçle badana yapmak özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına alamet eder.

Rüyada evi kireç yapmak keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına delalettir.

Rüyada duvara kireç yapmak kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kireç badana yapmak sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, gözünün de gönlünün de doyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirec yapmak ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments