Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanan mum görmek

Rüyada yanan mum görmek

Rüyada yanan mum görmek bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, geleceğinin parlak olacağına, büyük işlere girileceğine, kişisel yeteneklerini geliştireceğine, dileklerinin yerine geleceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına yorulur.

Rüyada yanan mum gördüyseniz:

  • Çekinmeden yatırımda bulunabilirsiniz.

Rüyada yanan beyaz mum görmek daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, mali anlamda rahatının yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada mezarlıkta yanan mum görmek uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, hakkıyla kazanca yorulmaktadır.

Rüyada yanan mum görmek iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine delalettir.

Rüyada yanan kırmızı mum görmek sonuçtan memnun kalacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine delalettir.

Rüyada yanan mumu söndürmek çok büyük başarılara imza atacağına, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına işarettir.

Rüyada mumla dilek dilemek beklenilen takdiri alacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada siyah mum görmek işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaş pasta ve mum görmek zorlanacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments