Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mumun yandığını görmek

Rüyada mumun yandığını görmek

Rüyada mumun yandığını görmek sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mumun yandığını gördüyseniz:

  • İşinizde veya sektörünüzde başarılı şekilde konumunuzu koruyabilmek için ne gerekiyorsa yapmanız da fayda var.

Rüyada mumun yandığını görmek sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, sorunların günden güne daha da artacağına delalet eder.

Rüyada pembe mum görmek sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine inanılır.

Rüyada birinden mum almak iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada süslü mum görmek işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına tabir olunur.

Rüyada mumla dilek dilemek gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada türbeye mum yakmak gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada hediye mum almak rahatsızlıkların tedavi edileceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına delalettir.

Rüyada mumlar görmek iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments