Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kına mumu görmek

Rüyada kına mumu görmek

Rüyada kına mumu görmek işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada kına mumu gördüyseniz:

  • Bazı konuları zorlamanın faydası yok gibi duruyor.

Rüyada kına ve mum görmek belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kına mumu görmek çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, başarılı bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz mum almak kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mum yakmak şifa ve ilaç bulacağına, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına yorulur.

Rüyada birinin mum yaktığını görmek rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına, büyük miktarda para kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada renkli mumlar görmek sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına işarettir.

Rüyada pasta mumu görmek kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, dertlerinin bitip huzura ereceğine, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta mum yakmak kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments