Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada muma üflemek

Rüyada muma üflemek

Rüyada muma üflemek kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada muma üflemek gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanmanız karşılaşacağınız engellerin üstesinden gelmenizi sağlayabilir.

Rüyada pastada mum üflemek hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada muma üflemek rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, işlerin de hafifleyeceğine delalet eder.

Rüyada dilek tutup mum üflemek yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, şansının kendisinden yana olacağına, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına delalettir.

Rüyada mum üflemek hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine tabir olunur.

Rüyada pasta mumu üflemek hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ney üflemek büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağıza üflemek muradınıza ereceğinize, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kulağa üflemek şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments