Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüden başörtüsü almak

Rüyada ölüden başörtüsü almak

Rüyada ölüden başörtüsü almak sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına delalettir.

Rüyada ölüden başörtüsü almak gördüyseniz:

  • Biraz dinlenin en iyisi kısa kır gezileri olabilir.

Rüyada ölüden başörtüsü almak maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına, nimetin çoğalacağına işaret eder.

Rüyada ölüye başörtüsü vermek bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada başörtüsünü açtığını görmek tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına, tabiatı kötü olan kişiye yorulur.

Rüyada mavi başörtüsü örtmek sevdiği kişilere yardım edeceğine, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada rengarenk başörtüsü görmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına delalettir.

Rüyada sarı başörtüsü takmak çeşitli projeler ortaya koyacağına, yaralarına da merhem olacağına, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına delalettir.

Rüyada başörtüsü aldığını görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, attığı her adımı düşüneceğine rivayet eder.

Rüyada namaz başörtüsü takmak rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına, emrinde insan çalıştıracağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments