Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kilolu bebek görmek

Rüyada kilolu bebek görmek

Rüyada kilolu bebek görmek huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, parasız kalacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, işe başlanacağına, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine işarettir.

Rüyada kilolu bebek gördüyseniz:

  • Sanat olayları size çok cazip gelebilir.

Rüyada kilolu bebek görmek sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kilolu erkek bebek görmek daha çok çalışılacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebeğin kilo aldığını görmek zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine delalettir.

Rüyada çok kilolu bebek görmek zor günler geçireceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunun kilo aldığını görmek bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına yorulmaktadır.

Rüyada kilolarca altın görmek başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada kilo tartılmak dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kardeşinin kilo aldığını görmek daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments