Rüyada kilolarca altın görmek

Rüyada kilolarca altın görmek büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine alamet eder.

Rüyada kilolarca altın gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz karşı cins ilişkilerinizi ihmal etme meylinde olabilirsiniz ki, bunun sonucunda ortaya çıkabilecek soğukluk sizi çok fazla üzebilir.

Rüyada kilolarca altın görmek işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına alamet eder.

Rüyada bebeğin kilo aldığını görmek yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşını kilo almış görmek şifa bulacağına, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, çok sevineceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş birini kilolu görmek yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, çok büyük fırsatların ele geçeceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşini kilolu görmek dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölünün kilo aldığını görmek işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada hastanın kilo aldığını görmek aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kiloduna kaka yapmak maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top