Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok kilolu bebek görmek

Rüyada çok kilolu bebek görmek

Rüyada çok kilolu bebek görmek yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, yolunda gideceğine, kolay ve zevkli hale geleceğine, zayıflayacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, umutsuzluğa düşeceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine alamet eder.

Rüyada çok kilolu bebek gördüyseniz:

  • Gerek iş hayatınızda gerekse özel yaşamınızda ardı ardına olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rüyada kilolu erkek bebek görmek yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kilolu bebek görmek mevki makam sahibiyken işten olunacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına tabir olunur.

Rüyada bebeğin kilo aldığını görmek kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok kilolu bebek görmek yaşananları unutturacağına, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına işarettir.

Rüyada kendini çok kilolu görmek aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kilo kaybetmek maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, büyük bir ferahlama yaşayacağına, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada hastanın kilo aldığını görmek işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada birini çok kilolu görmek rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments