Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kilolu erkek bebek görmek

Rüyada kilolu erkek bebek görmek

Rüyada kilolu erkek bebek görmek bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada kilolu erkek bebek gördüyseniz:

  • Olayları akışına bırakın.

Rüyada kilolu erkek bebek görmek eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, kendi işinin patronu olunacağına işaret eder.

Rüyada kilolu bebek görmek çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, tatsızlıkların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada çok kilolu bebek görmek işlerinin düzene gireceğine, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına delalet eder.

Rüyada bebeğin kilo aldığını görmek uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, üzüntülerin gideceğine alamet eder.

Rüyada kilo almış erkek görmek manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kilolu erkek görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, işleri büyütme sürecine girileceğine delalet eder.

Rüyada erkek kilodu giymek her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada başkasının erkek bebeğinin olduğunu görmek onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments