Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kilo tartılmak

Rüyada kilo tartılmak

Rüyada kilo tartılmak çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına işarettir.

Rüyada kilo tartılmak gördüyseniz:

  • Sizin için her şey farklı olabilir.

Rüyada kilo tartılmak yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine alamet eder.

Rüyada tartıldığını görmek sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tartıda tartılmak evliyse çocuk sahibi olacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada baskülde tartıldığını görmek insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına delalettir.

Rüyada baskülde tartılmak uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada kantarda tartılmak sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine yorulur.

Rüyada tartıda tartıldığını görmek hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kişinin kilo aldığını görmek kişinin adeta gençleşeceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments