Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kilim satın almak

Rüyada kilim satın almak

Rüyada kilim satın almak ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına inanılır.

Rüyada kilim satın almak gördüyseniz:

  • Şansınızın yanı sıra olumlu konuma gelmenizi sağlayan asıl gelişme, akılcı fikirlerinizdir.

Rüyada kilim satın almak büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına işarettir.

Rüyada yeşil kilim görmek faydalı şeyler yapacağına, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına rivayet eder.

Rüyada yeşil kilim yıkamak hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tozlu kilim görmek herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinden kilim almak hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına işarettir.

Rüyada kilim çalmak zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına delalettir.

Rüyada kilim görmek sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yırtık kilim görmek hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments