Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil kilim yıkamak

Rüyada yeşil kilim yıkamak

Rüyada yeşil kilim yıkamak işlerin yolundan çıkacağına, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, başarısının düşeceğine yorulur.

Rüyada yeşil kilim yıkamak gördüyseniz:

  • Aşırılıklardan, abartılardan veya hafife almaktan önemle kaçınmalısınız.

Rüyada yeşil kilim yıkamak müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, yüzüne kan geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kilim yıkamak çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına işaret etmektedir.

Rüyada derede kilim yıkamak hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada halı kilim yıkamak eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine inanılır.

Rüyada kilim yıkadığını görmek kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine inanılır.

Rüyada yeşil kilim görmek bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı kilim görmek işlerin ters gideceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, yüklü miktarda para kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yün kilim görmek bahtının da çok parlak olacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, bol kazanç elde edeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments