Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden kilim almak

Rüyada birinden kilim almak

Rüyada birinden kilim almak zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada birinden kilim almak gördüyseniz:

  • Kontrolü zor konularda belli varsayımlarda bulunarak hareket etmek doğru olmayabilir.

Rüyada küçük kilim görmek kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada kilim silkelemek iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, prestij kazanacağına, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kilim satmak hareketli ve hoş günler geçireceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine tabir olunur.

Rüyada siyah kilim görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına delalet eder.

Rüyada kirli kilim görmek kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına delalet etmektedir.

Rüyada turuncu kilim görmek işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, çözümsüz sorunları olmayacağına, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına inanılır.

Rüyada kilim satın almak uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına delalettir.

Rüyada kilim yıkamak işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments