Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tozlu kilim görmek

Rüyada tozlu kilim görmek

Rüyada tozlu kilim görmek hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, farklı iş kollarına ulaşacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tozlu kilim gördüyseniz:

  • Satmak veya kiralamak istediğiniz evle ilgili beklentileriniz fazlasıyla karşılanabilir ya da aile içi bazı sorunlarınız varsa çözüme kavuşabilir.

Rüyada tozlu kilim görmek uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kilim sermek başarıların artacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, neşesinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada halı kilim çırpmak onlardan fayda göreceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kilim halı görmek sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, iş hayatında iniş yaşanacağına, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil kilim görmek işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, çözümlere ve çarelere kavuşacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine yorulur.

Rüyada beyaz kilim görmek bir süre belini doğrultamayacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, kişinin her işi severek yapacağına rivayet eder.

Rüyada halı ve kilim görmek huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, mutluluk ve saadete, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah kilim görmek kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments