Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kilim görmek

Rüyada kilim görmek

Rüyada kilim görmek günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, işlerinden belirsizlik olacağına, aile bireylerinden birine iş kurulacağına, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, karlı işler alacağına işaret eder.

Rüyada kilim gördüyseniz:

  • Bazı kişiler ilişkinizde uzlaşmak için sizden vermekten hoşlanmayacağınız ödünler bekleyebilirler.

Rüyada dokuma kilim görmek yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına işaret eder.

Rüyada kilim silkelemek eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, gönül gözünün açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yün kilim görmek iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, büyük paralar kazanılacağına, maddi güç sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı kilim görmek ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski halı kilim görmek düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine rivayet eder.

Rüyada kilim görmek yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yerde kilim görmek zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kilim sermek şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, daha büyük işler için bir örnek olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments