Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yırtık kilim görmek

Rüyada yırtık kilim görmek

Rüyada yırtık kilim görmek sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada yırtık kilim gördüyseniz:

  • Her şeyin fazlası sorunlara neden olabilir.

Rüyada yırtık kilim görmek sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, ekmek kapılarının kapanacağına delalettir.

Rüyada tozlu kilim görmek sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, evini ve ailesini unutacağına, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına delalet etmektedir.

Rüyada turuncu kilim görmek attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada kilim taşımak sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ticarette şansının düşeceğine, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine işarettir.

Rüyada uzun kilim görmek hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, anne baba dualarının alınacağına delalettir.

Rüyada yeşil kilim yıkamak kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada halı kilim sermek rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, dünya malı edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada derede kilim yıkamak işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments