Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kilim çalmak

Rüyada kilim çalmak

Rüyada kilim çalmak maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına yorulur.

Rüyada kilim çalmak gördüyseniz:

  • Öğlen saatlerinde biraz kafanız birşeylere takılabilir.

Rüyada kilim çalmak işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kilim sermek yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına, büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada kilim halı görmek yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, kötü yollara gireceğine, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına yorulur.

Rüyada duvarda kilim görmek borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine işaret eder.

Rüyada dokuma kilim görmek haneye bolluk ve berekete dolacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Rüyada kilim katlamak deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine işaret eder.

Rüyada kilim yolluk görmek rahat bir hayata sahip olacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına inanılır.

Rüyada kırmızı kilim görmek yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments