Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil kilim görmek

Rüyada yeşil kilim görmek

Rüyada yeşil kilim görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, dayanışma içinde kalacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, hayatından çıkaracağına, işlerini sabırla yoluna koyacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil kilim gördüyseniz:

  • Bazı konularda yetersizlikleri veya kusurları olan kişileri yönlendirmemeniz hiç farkında olmadan kendiniz için güzel şeyler yapıyor olmanız anlamına gelebilir.

Rüyada yeşil kilim görmek çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, ona mutluluk getireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine yorulur.

Rüyada yeşil kilim yıkamak hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski halı kilim görmek çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına yorulur.

Rüyada kilim almak maddi gücünü yitireceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine işaret eder.

Rüyada kilim yıkamak kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, kişinin esenlik bulacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına delalet eder.

Rüyada renkli kilim görmek güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine delalet eder.

Rüyada kilim yolluk görmek elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına işarettir.

Rüyada kilim çalmak geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments