Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kilim katlamak

Rüyada kilim katlamak

Rüyada kilim katlamak geçici olarak rahatsızlanacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, giderlerin artış göstereceğine, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kilim katlamak gördüyseniz:

  • Bazı yardım ya da jestlere ihtiyacınız varsa, karşılığında neler verebileceğiniz konusunu da netleştirmelisiniz.

Rüyada kilim katlamak husumetlerin başgöstereceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada halı kilim yıkamak makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına işaret eder.

Rüyada el dokuma kilim görmek kolay ve zevkli hale geleceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada küçük kilim görmek her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada halı ve kilim görmek yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına işaret etmektedir.

Rüyada kilim çalmak ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada kilim yıkadığını görmek birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil kilim görmek rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments