Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada halı kilim yıkamak

Rüyada halı kilim yıkamak

Rüyada halı kilim yıkamak kendisine gelir getiren yolların açılacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, huzur dolu bir yaşama sahip olacağına işaret eder.

Rüyada halı kilim yıkamak gördüyseniz:

  • İyi giden şansınızdan faydalanmaya çalışın.

Rüyada halı kilim yıkamak uğradığı zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine alamet eder.

Rüyada halı veya kilim görmek mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada halı kilim çırpmak yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada halı ve kilim görmek konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, aksiliklerin bu sayede aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada halı kilim görmek anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, keyifli hale geleceğine delalettir.

Rüyada halı kilim sermek başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski halı kilim görmek artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, tatsız sözlerin de unutulacağına delalet eder.

Rüyada halı kilim almak büyük borçların altında ezileceğine, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments