Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük kilim görmek

Rüyada küçük kilim görmek

Rüyada küçük kilim görmek iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, rızık ve kazanç elde edeceğine, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük kilim gördüyseniz:

  • Size seven, takdir eden kişiler halen destekçiniz olmaya devam ediyor ya da belli hayranlarınızın sizden uzaklaştığını düşünüyorsanız, irtibat kurabilirsiniz, merak etmeyin.

Rüyada küçük kilim görmek çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına rivayet eder.

Rüyada kilim katlamak çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına yorulur.

Rüyada kilim görmek deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada hasır kilim görmek iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada antika kilim görmek zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, kişinin işlerinin yoluna gireceğine, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada desenli kilim görmek yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına işaret eder.

Rüyada kilim yıkamak düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada halı kilim çırpmak buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments