Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el dokuma kilim görmek

Rüyada el dokuma kilim görmek

Rüyada el dokuma kilim görmek eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, verimin kaçacağına, kötü yola sapmayacağına, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, zor günlerden geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada el dokuma kilim gördüyseniz:

  • Masraflarını karşılayamayan iş, plan veya düzenlemelerde kesintiler yapılması gerekebilir.

Rüyada el dokuma kilim görmek hem de para kaybettireceğine, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına yorulur.

Rüyada dokuma kilim görmek geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, canının derdine düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada el dokuması halı görmek çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, doğru kararların alınacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada dokuma yolluk görmek zor ve kötü günler geçireceğine, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına inanılır.

Rüyada dokuma yapmak sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada dokuma tezgahı görmek insanlardan takdir toplayacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada halı dokuma tezgahı görmek aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine rivayet eder.

Rüyada dokuma halı görmek tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments