Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada halı ve kilim görmek

Rüyada halı ve kilim görmek

Rüyada halı ve kilim görmek gülmek suretiyle şifa bulacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine işarettir.

Rüyada halı ve kilim gördüyseniz:

  • Plansız değişikliklerin istenmeyen sonuçları olabilir.

Rüyada halı ve kilim görmek iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada halı kilim yıkamak hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine tabir olunur.

Rüyada halı kilim çırpmak çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, örnek insan olacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine alamet eder.

Rüyada eski halı kilim görmek beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, kendisine olan güvenin artacağına, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada halı veya kilim görmek yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada halı kilim sermek elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kilim halı görmek kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, çalışkan bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada halı kilim almak daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments