Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kilim yıkadığını görmek

Rüyada kilim yıkadığını görmek

Rüyada kilim yıkadığını görmek insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, esenlik bulup, hafifleyeceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kilim yıkadığını gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan, başarınızı sahiplenen veya engellemeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada halı kilim yıkamak sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada kilim yıkamak aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, ruhen rahatlığa erileceğine delalettir.

Rüyada yeşil kilim yıkamak iş konusunda değişiklikler yapılacağına, her zaman el üstünde tutulacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada kilim yıkadığını görmek kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada derede kilim yıkamak çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine işarettir.

Rüyada hasır kilim görmek hazırdan yemek zorunda kalacağına, yapılan planların alt üst olacağına, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada renkli kilim görmek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, çeşitli fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada kilim dokumak ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden rüya sahibinin asla dara düşmeyeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments