Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koltuk kılıfı değiştirmek

Rüyada koltuk kılıfı değiştirmek

Rüyada koltuk kılıfı değiştirmek hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada koltuk kılıfı değiştirmek gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etme çabanız sizi yıpratabilir.

Rüyada koltuk kılıfı değiştirmek sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, yeni siparişler alacağına, büyük takdir toplanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koltuk kılıfı görmek lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına delalet etmektedir.

Rüyada yastık kılıfı değiştirmek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuranı kerim kılıfı görmek sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yırtık yastık kılıfı görmek yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına delalettir.

Rüyada yastık kılıfı dikmek rızkın da aynı oranda çoğalacağına, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Rüyada kuran kılıfı görmek kara kara düşünür olacağına, ferah bir döneme girileceğine, manevi olarak da yıpranacağına alamet etmektedir.

Rüyada yastık kılıfını çıkarmak huzurunun yerine geleceğine, mutlu bir insan olunacağına, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments