Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorgan kılıfı dikmek

Rüyada yorgan kılıfı dikmek

Rüyada yorgan kılıfı dikmek maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine, güzel günlerin kapıda olacağına, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yorgan kılıfı dikmek gördüyseniz:

  • Bazı girişimleri tek başına değil, güvendiğiniz bazı kişilerle yapmanızda fayda var.

Rüyada yorgan kılıfı dikmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, rakiplerinin üzüleceğine, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine işaret eder.

Rüyada kılıfsız yorgan görmek kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, başarı kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada yorgan kılıfı görmek çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, kazancının eksilmeyeceğine, en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yastık kılıfı dikmek gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Rüyada yastık kılıfı almak uzun bir süre boyunca çekeceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada elbise kılıfı görmek yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada telefon kılıfı almak bol kazançlı günlere kavuşacağına, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına rivayet eder.

Rüyada kuran kılıfı görmek kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments