Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının yere düştüğünü görmek

Rüyada arkadaşının yere düştüğünü görmek

Rüyada arkadaşının yere düştüğünü görmek askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının yere düştüğünü gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden kişilerle ilişkilerinizde eleştirel değil, daha anlayışlı olmanızda fayda var.

Rüyada arkadaşının yere düştüğünü görmek yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına işarettir.

Rüyada telefonun yere düştüğünü görmek moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada kucağındaki bebeği yere düşürmek maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada eti yere düşürmek yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebeği yere düşürmek sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada ekmeği yere düşürmek yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine alamet eder.

Rüyada çocuğunun yere düştüğünü görmek yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yere düştüğünü görmek kısmetlerinin artacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments