Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yere düştüğünü görmek

Rüyada yere düştüğünü görmek

Rüyada yere düştüğünü görmek malların çoğalacağına, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada yere düştüğünü gördüyseniz:

  • Biraz sakarlaşmanız olasıdır.

Rüyada yıldızın yere düştüğünü görmek içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine yorulur.

Rüyada bebeği yere düşürmek sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yıldızların yere düştüğünü görmek sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına yorulur.

Rüyada güneşin yere düştügünü görmek büyük atılımların yapılacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine işarettir.

Rüyada yere bebek düşürmek ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, huzurlu ve sağlıklı olunacağına inanılır.

Rüyada yere ekmek düşürmek haksızlıklara maruz kalınacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine tabir olunur.

Rüyada birinin yere düştüğünü görmek sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine işarettir.

Rüyada kalemi yere düşürmek sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, her zaman el üstünde tutulacağına, işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments