Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeği yere düşürmek

Rüyada bebeği yere düşürmek

Rüyada bebeği yere düşürmek yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, özgüveninin artacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine işaret eder.

Rüyada bebeği yere düşürmek gördüyseniz:

  • Görevlerinizi ihmal etmeniz veya bazı kişileri hayal kırıklığına uğratmanız durumunda problemler çıkabilir.

Rüyada bebeği yere düşürmek çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kucağındaki bebeği yere düşürmek kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine işaret eder.

Rüyada erkek bebeği yere düşürmek maddi imkânlarının artacağına, yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına rivayet eder.

Rüyada bebeğini yere düşürmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, gitmediği yerlere gideceğine delalet eder.

Rüyada yere bebek düşürmek yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, önün açılacağına, psikolojik olarak düzeleceğine işaret eder.

Rüyada bebek yere düşürmek kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, spora başlayacağına yorulur.

Rüyada yere düşen bebek görmek aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, sağlığının bozulacağına, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına işarettir.

Rüyada bebeğin yere düştüğünü görmek şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments