Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekmeği yere düşürmek

Rüyada ekmeği yere düşürmek

Rüyada ekmeği yere düşürmek küslükleri bitireceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ekmeği yere düşürmek gördüyseniz:

  • Herşeye rağmen zor da olsa karşınızdaki kimselerle başa çıkabilirsiniz.

Rüyada yere ekmek düşürmek borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada ekmeği yere düşürmek mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebeğini yere düşürmek daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada erkek bebeği yere düşürmek maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, daha lüks bir hayat yaşayacağına, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine alamet eder.

Rüyada yere düşen bebek görmek sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine delalet eder.

Rüyada yere düşürmek yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına rivayet eder.

Rüyada bebeğin yere düştüğünü görmek geleceğe dair planlar yapacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, rakiplerin teker teker alt edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada düşerken bir yere tutunmak dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments