Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kucağındaki bebeği yere düşürmek

Rüyada kucağındaki bebeği yere düşürmek

Rüyada kucağındaki bebeği yere düşürmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına inanılır.

Rüyada kucağındaki bebeği yere düşürmek gördüyseniz:

  • Romantik planlar yapılabilir.

Rüyada kucağındaki bebeği yere düşürmek sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kucağında bebek düşürmek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada kucağındaki bebeği düşürmek iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebeği kucağından düşürdüğünü görmek elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına yorulur.

Rüyada kucağından bebek düşürmek uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada bebeği kucağından düşürmek zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada bebeğini kucağından düşürmek ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebeği yere düşürmek bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments