Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eti yere düşürmek

Rüyada eti yere düşürmek

Rüyada eti yere düşürmek kariyer edineceğine, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, pişman olacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına tabir olunur.

Rüyada eti yere düşürmek gördüyseniz:

  • Size yol göstermek istedikleri konularda aslında fazla fikir sahibi olmayabilirler.

Rüyada eti yere düşürmek hayatının ve işlerinin alabora olacağına, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, hayatının ve planlarının bozulacağına delalettir.

Rüyada erkek bebeği yere düşürmek huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine rivayet eder.

Rüyada kalemi yere düşürmek işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, arzularının yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada yumurtayı yere düşürmek çok büyük paralar kazanacağına, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına tabir olunur.

Rüyada birini yere düşürmek enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, atılan adımların sıkıntı yaratacağına, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca yorulur.

Rüyada bebeğini yere düşürmek elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, yokluk çekeceğine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına delalettir.

Rüyada bebeğin yere düştüğünü görmek yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, böylece çok büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada düşerken bir yere tutunmak sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, itibar kazanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments