Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun yere düştüğünü görmek

Rüyada çocuğunun yere düştüğünü görmek

Rüyada çocuğunun yere düştüğünü görmek bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, sıkıntılarının son bulacağına, kötülüklerden uzak olacağına, genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunun yere düştüğünü gördüyseniz:

  • Aile büyükleriniz arasında sıkıntı verici bir durum olabilir.

Rüyada çocuğunun yere düştüğünü görmek bir sebeple zor bir döneme girileceğine, işlerin rayından çıkacağına, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğu yere düşürmek mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, büyük bir üzüntü yaşayacağına, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğun yere düştüğünü görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına işarettir.

Rüyada kucağındaki bebeği yere düşürmek çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize  işarettir.

Rüyada yere düşürülmek çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine işarettir.

Rüyada yere düştüğünü görmek iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, para ve makam sahibi olacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine tabir olunur.

Rüyada yere bebek düşürmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eti yere düşürmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments