Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kılıçla dövüştüğünü görmek

Rüyada kılıçla dövüştüğünü görmek

Rüyada kılıçla dövüştüğünü görmek kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, kötü hastalıkların iyileşeceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, büyük bir adım atılacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada kılıçla dövüştüğünü gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği veya sevdiğiniz kişiyle yapacağınız özel şeyler sizi birbirinize yakınlaştırabilir.

Rüyada kılıçla dövüştüğünü görmek tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine işaret eder.

Rüyada kılıç dövüşü yapmak kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, bir işe soyunacağına alamet eder.

Rüyada dövüşme görmek karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada dövüşçü olmak hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada köpek dövüşü görmek kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına işaret etmektedir.

Rüyada biriyle dövüştüğünü görmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine işaret eder.

Rüyada dövüşten kaçmak güzel davetler alacağına, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, refaha erileceğine inanılır.

Rüyada dövüş ettiğini görmek hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, ekmeğin kesileceğine, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments