Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpek dövüşü görmek

Rüyada köpek dövüşü görmek

Rüyada köpek dövüşü görmek borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına, terfi alacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, hastalıklarının biteceğine delalet eder.

Rüyada köpek dövüşü gördüyseniz:

  • Ani tepkilerden sakının.

Rüyada köpek dövüşü görmek daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpek dövüştürmek mutluluk verici haberlerin alınacağına, idealist kimse olacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine işaret eder.

Rüyada yılanların dövüştüğünü görmek içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, kötü gidişe dur denileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kavga dövüş etmek ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine inanılır.

Rüyada öküzlerin dövüştüğünü görmek ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına delalettir.

Rüyada biriyle dövüştüğünü görmek bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, hayırlı kararlar verileceğine, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine işaret eder.

Rüyada öküz dövüşü görmek kafasının ve içinin rahatlayacağına, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada başkalarının dövüştüğünü görmek yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments