Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dövüşten kaçmak

Rüyada dövüşten kaçmak

Rüyada dövüşten kaçmak çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine, iyiliğe kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dövüşten kaçmak gördüyseniz:

  • Bireysel çalışmalarda başarı elde etmek kolaylaşabilir.

Rüyada dövüşten kaçmak bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çözüm bulmak için fikir danışacağına, kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına tabir olunur.

Rüyada boğa dövüşü görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine, eşine değerli hediyeler alacağına yorulur.

Rüyada at dövüşü görmek borçların artacağına, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada dövüş izlemek dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, rahat bir hayat süreceğine, geleceğine bakacağına alamet eder.

Rüyada dövüşçü olmak hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine rivayet eder.

Rüyada dövüşenleri görmek malını ve canını riske edeceğine, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada dövüş edenleri görmek mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kavga dövüş etmek kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments