Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biriyle dövüştüğünü görmek

Rüyada biriyle dövüştüğünü görmek

Rüyada biriyle dövüştüğünü görmek ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, özgüveninin artacağına, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada biriyle dövüştüğünü gördüyseniz:

  • Bir ihtimal, ortaklıklar,evlilikler veya iş birlikleri açısından da bir deneme-yanılma süreci geçirebilirsiniz.

Rüyada horoz dövüşü görmek önüne çıkan engellerden yılmayacağına, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına alamet eder.

Rüyada kılıçla dövüştüğünü görmek kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, iyi zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada biriyle dövüştüğünü görmek işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine işaret eder.

Rüyada kılıç dövüşü yapmak mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada dövüşten kaçmak manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, ortak işlere gireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada ineklerin dövüştüğünü görmek onu darda bırakmayacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine inanılır.

Rüyada yılanların dövüştüğünü görmek manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada boğa dövüşü görmek hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments