Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dövüş ettiğini görmek

Rüyada dövüş ettiğini görmek

Rüyada dövüş ettiğini görmek rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, işlerin artacağına inanılır.

Rüyada dövüş ettiğini gördüyseniz:

  • Cana yakın, sempatik bir yapıdasınız.

Rüyada dövüş ettiğini görmek bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada horoz dövüştürmek bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkalarının dövüştüğünü görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, itibarda meydana gelecek değişikliğe tabir olunur.

Rüyada kedi dövüşü görmek malından ve parasından ziyan edeceğine, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, gam ve keder çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dövüşten kaçmak geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada biriyle dövüştüğünü görmek aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, işinin en iyisi olacağına işaret eder.

Rüyada öküzlerin dövüştüğünü görmek maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, parasının ve malının da artacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin dövüştüğünü görmek faturaların biriktikçe birikeceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments