Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kılıç dövüşü yapmak

Rüyada kılıç dövüşü yapmak

Rüyada kılıç dövüşü yapmak pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, yollarının açılacağına, kendisine olan güveninin artacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine inanılır.

Rüyada kılıç dövüşü yapmak gördüyseniz:

  • Sizin arkanızdan bazı işler çevirmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada kılıç dövüşü yapmak ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, sıkıntıların çözüm bulacağına yorulur.

Rüyada kılıçla dövüştüğünü görmek işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, müşkül durumların üstesinden geleceğine yorulur.

Rüyada kavga dövüş etmek belalara denk gelmeyeceğine, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına inanılır.

Rüyada at dövüşü görmek artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, malların çoğalacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine işaret eder.

Rüyada dövüş etmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada boğa dövüşü görmek evlatlarından hayır bulacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada horoz dövüştürmek anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, kötü karakterli bir kadına rivayet etmektedir.

Rüyada öküzlerin dövüştüğünü görmek huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments