Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dövüşçü olmak

Rüyada dövüşçü olmak

Rüyada dövüşçü olmak attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, yüzlerin asılacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına yorulur.

Rüyada dövüşçü olmak gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında ya da geleceğinizi etkileyebilecek konumdaki veya çevrenizdeki kişilerle ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız.

Rüyada dövüş ettiğini görmek geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına işaret eder.

Rüyada kavga dövüş etmek daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada başkalarının dövüştüğünü görmek yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, gönül gözünün açılacağına delalettir.

Rüyada boğa dövüşü görmek sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına tabir olunur.

Rüyada öküzlerin dövüştüğünü görmek sevdiği kişilerle arasının açılacağına, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada dövüş edenleri görmek iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine işaret eder.

Rüyada dövüş izlemek dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanların dövüştüğünü görmek sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments