Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dövüşme görmek

Rüyada dövüşme görmek

Rüyada dövüşme görmek yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, ödemelerini yapamaz hale geleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, insanlar tarafından sevileceğine, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada dövüşme gördüyseniz:

  • Size yük olabilecek veya yük olan kişilere ödün vermemenizde fayda var.

Rüyada dövüştüğünü görmek sağlık problemleri yaşamayacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine rivayet eder.

Rüyada biriyle dövüştüğünü görmek huzura kavuşacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına rivayet eder.

Rüyada horoz dövüşü görmek kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına, bunun kendisine büyük güç vereceğine, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine delalettir.

Rüyada kedi dövüşü görmek para sıkıntısının olmayacağına, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kavga dövüş görmek derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, yenileneceğine ve can bulacağına, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada boğa dövüşü görmek mutsuz ve moralsiz olacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, ticaretin büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dövüş etmek uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada öküzlerin dövüştüğünü görmek kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments