Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kılıç savaşı görmek

Rüyada kılıç savaşı görmek

Rüyada kılıç savaşı görmek rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada kılıç savaşı gördüyseniz:

  • Sizi kötü göstermek isteyen kişiler fırsat bekliyor olabilir, imajınızı korumalısınız.

Rüyada kılıçla savaş yapmak yeni kısmetlere nail olacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına işaret eder.

Rüyada kılıç savaşı görmek sağlığının yerinde kalacağına, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kılıçla savaştığını görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kılıçla vurulmak rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, beklentilerin hızla gerçek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kılıçla kesmek kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına işarettir.

Rüyada kılıç kullanmak hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine, kem gözlere gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada kılıç balığı yakalamak başarılarının daim olacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, iyilik görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada saksıda kılıç çiçeği görmek uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments